BLOG

Business events

Een onvergetelijk business event? Zo doe je dat!
Het kán knap lastig zijn om business events te organiseren. Wij bij Eventcentre Aquabest doen dit al jaren. Met deze tips geven wij jou een duwtje in de rug. 

1. Bepaal je doel
Wanneer is je evenement 100% geslaagd? Denk vanuit de klant/gast: waar hebben zij behoefte aan? Wat willen zij zien, opsteken en ervaren? Speel hier goed op in en bouw hier alles omheen. 

2. Ontmoet & match
Zorg dat het evenement bijdraagt aan de netwerk-visie. De zakelijke branche staat altijd op scherp en klanten staan open voor nieuwe connecties. Ontmoetingen bepalen deels het succes. 

3. Beleving is alles
Je hebt het goed gedaan wanneer je gasten de week ná het event nog steeds over het spektakel of de toegevoegde waarde van dé dag praten. Verras je bezoeker en dit begint al bij de route naar het event toe. Deze moet duidelijk zijn en vlekkeloos verlopen. Maar wek hier ook al enthousiasme. Wat altijd goed werkt is gasten bij afloop iets meegeven zoals een goodiebag of bijvoorbeeld een (polaroid)foto die is gemaakt. 

4. Safety first
Hoe leuk of goed een event ook mag zijn, veiligheid is het belangrijkst! Werk samen met een partner en volg de veiligheidsregels. Voor outdoor evenementen: hou rekening met een slecht-weer-programma. 

5. Faciliteiten
Lekker eten en drinken, geen wachtrijen, genoeg toiletten en hygiëne zijn belangrijke factoren tijdens een evenement. Hier hechten mensen veel waarden aan. 

6. Crossmediaal concept
Om optimaal gebruik te maken van merkbeleving is het slim om het event crossmediaal in te zetten. Zorg dat je social mediakanalen, je website en het fysieke evenement op de dag zelf elkaar versterken (online/ offline) zodat het één synergetisch geheel wordt.

Event Centre

CONTACT

Vraag het onze ervaren eventmanagers

We adviseren je graag om van jouw event een succes te maken. 

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief