Eventcentre Aquabest | Eventcentre Aquabest
655
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-655,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Evenementen organisatie

Eventcentre Aquabest

Wilt u graag een event neerzetten dat men niet snel zal vergeten? En wilt u uw gasten echt verrassen maar heeft u niet de tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan?
Dan helpen wij u graag!

Het team van Eventcentre Aquabest is al jaren lang actief in de eventbranche met de ondernemingen Beachclub Sunrise en First Vision.
Door deze ervaring in de meest uiteenlopende events helpen wij u graag met de perfecte invulling van uw event.

Alles is mogelijk.

Eventcentre Aquabest is meer dan een unieke locatie.
Naast het faciliteren helpen wij graag met het van A tot Z organiseren van uw event. De mogelijkheden zijn eindeloos; laat u verrassen.

Wij lichten graag toe hoe wij uw event het beste tot zijn recht kunnen laten komen bij Eventcentre Aquabest.

Wij helpen u graag met het faciliteren & organiseren van uw event!

Eventcentre Aquabest is onderdeel van House of Events

Eventcentre Aquabest is een onderdeel van House of Events. House of Events biedt onderdak aan verschillende bedrijven uit de branche. Het creëert een broeiplaats en inspirerende omgeving voor alles wat met het organiseren van een evenement te maken heeft. Dit gaat van enkel het aanbieden van een locatie tot het organiseren van een groot publieksevenement in de dance sector.

 House of Events is tevens trotse eigenaar van Beachclub Sunrise en First Vision te Best. Dagelijks wordt er door de ervaren teams in een inspirerende omgeving gewerkt aan evenementen van de toekomst! Door de jarenlange ervaring met festivals, bedrijfsfeesten en andere grote evenementen, kunnen wij er voor zorgen dat uw gasten niks te kort komen en aan het einde van de avond met een ‘wauw’ gevoel huiswaarts keren.

House_Of_Events_Logo-FC-RGB-01