Locaties | Eventcentre Aquabest
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

The View

The View is gelegen op de eerst verdieping van Eventcentre Aquabest. De locatie biedt mogelijkheden voor diverse gelegenheden. Op zoek naar een locatie voor een feestelijke gelegenheid met een intiem gezelschap? Of wilt u eens vergaderen op een unieke locatie? Kijk dan zeker even bij The View. The View is zowel los te huren als te combineren met The Main.

The Main

De grootste ruimte van Eventcentre Aquabest is The Main. Deze ruimte van maar liefst 1800m2 is geheel in te richten naar uw wensen. Met haar nette entreehal, casco indeling en indrukwekkende vaste bar is The Main geschikt voor talloze gelegenheden. Wij helpen graag met het van A tot Z inrichten, geheel naar uw wensen. The Main is tevens te combineren met The View of The Garden.

The Garden

Met haar brede, hoge ramen en de sfeervolle aankleding is The Garden de ideale locatie voor o.a. een (product)presentatie, borrel of bijeenkomst. De locatie biedt een breed uitzicht over het Aquabest en heeft een terras grenzend aan het water. Gegarandeerd een unieke sfeer. The Garden is zowel los te huren als te combineren met The Main.