Chat with us, powered by LiveChat
Feestelijke borrel | Eventcentre Aquabest
1314
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1314,page-child,parent-pageid-234,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Een feestelijke borrel op een prachtige locatie

Eventcentre Aquabest

Heeft u wat te vieren of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Tijd om een afscheidsborrel, Nieuwjaarsborrel of een andere feestelijke gelegenheid te organiseren. De vraag is alleen: waar moet dit feest plaatsvinden? Wij hebben de geschikte locatie voor een feestelijke borrel. Deze gelegenheid laten we niet aan ons voorbij gaan! Daarom zorgen we samen met u voor een geslaagde borrel op onze bijzondere locatie in omgeving Eindhoven. Hoe ziet een feestelijke borrel bij Eventcentre Aquabest er uit? Wij vertellen u er graag meer over.

Laten we proosten!

Het hele jaar wordt er hard gewerkt om de doelstellingen binnen uw bedrijf te realiseren. Heeft u aan het einde van het jaar bepaalde doelstellingen behaald of wilt u uw collega’s graag in het zonnetje zetten? Nodig ze dan uit voor een feestelijke borrel op een unieke locatie in regio Eindhoven. Of wilt u uw netwerk uitbreiden? Netwerken kan altijd en overal, ook tijdens een receptie of bijeenkomst.

Onze evenementenlocatie in Best beschikt over verschillende ruimtes. Zowel bij The View als The Garden kijkt u uit over het water van Aquabest, adembenemend. Daar maakt u een goede indruk mee. Samen geniet u van de prachtige locatie, terwijl wij u een drankje aanbieden. Onze cateraars starten met uw gekozen arrangement en u borrelt gezellig verder met uw gezelschap.

Bekijk ons Foodbook

Een hapje en een drankje

In drukke tijden is het goed om even tot rust te komen en uw zinnen te verzetten onder het genot van een hapje en een drankje. Wij regelen alles van A tot Z. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een gezellig samenzijn. Een walking dinner, een zomerse BBQ, smakelijk finger food of een foodtruck op locatie? Wij kunnen het allemaal regelen.

Benieuwd naar alle voordelen van Eventcentre Aquabest?

 

  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Dicht bij de A2 en A50
  • Talloze mogelijkheden
  • Gelegen op een unieke locatie
  • Alles
  • Feestelijke borrel
  • Inspiratie op locatie
  • Sfeervolle barbecue
  • Unieke presentatieruimte
  • VIP Area
Bedrijfsuitje, Feestelijke borrel, Inspiratie op locatie, Sfeervolle barbecue, Unieke presentatieruimte, VIP Area
zoom
Feestelijke borrel, Inspiratie op locatie, Sfeervolle barbecue, The View, VIP Area
zoom
Bedrijfsuitje, Feestelijke borrel, Inspiratie op locatie, Sfeervolle barbecue, The View, Unieke presentatieruimte, VIP Area
zoom
Een feestelijke borrel voor 150+ personen? Neem een kijkje in The Main (tot wel 3000 personen)!

Zin in een feestje?

Een feestelijke borrel boeken of wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij onze locaties? Neem middels onderstaand formulier contact met ons op!