Chat with us, powered by LiveChat
Een jubileumfeest vieren | Eventcentre Aquabest
1342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1342,page-child,parent-pageid-234,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Een jubileumfeest vieren

Eventcentre Aquabest

Heeft u binnenkort een jubileum op de planning staan en wilt u dit niet zomaar voorbij laten gaan? Bij Eventcentre Aquabest helpen we u graag met de invulling van het jubileumfeest. Samen met u maken we er een memorabel event van. Geniet samen met uw collega’s van heerlijke hapjes en drankjes aan het water van Aquabest. Wilt u de dag echt onvergetelijk maken? Wij helpen graag met het uitkiezen en verzorgen van passend entertainment, waardoor u met uw gezelschap een spectaculaire dag zult beleven.

Hoera, een jubileum!

Ieder feest maken wij tot een succes, zo ook het jubileumfeest van uw collega of uw bedrijf. Bestaat het bedrijf 10, 25 of 75 jaar? Dat zijn prestaties waar u zeker bij stil moet staan. Natuurlijk hoeft u niet letterlijk ‘stil te staan’; maak gerust gebruik van de dansvloer! Met onze ervaring, deskundigheid en creativiteit zorgen we er voor dat het bedrijfsjubileum een onvergetelijke indruk achterlaat. Wij voeren de regie en u kunt zorgeloos genieten.

Uw jubileumfeest in Eindhoven

Heerlijk genieten van uw jubileumfeest met een uitzicht over de plas van Aquabest? U kunt vertrouwen op ons als ervaren en betrouwbare evenementenorganisator. Wij bieden eersteklas service en we denken graag mee over de invulling van uw jubileumfeest. Heeft u gedacht aan entertainment, activiteiten, acts en hapjes en drankjes? In samenspraak met u wordt alles tot in de puntjes geregeld. Wij nemen het werk voor u uit handen om te zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Dit gebeurt uiteraard met een efficiënte planning en heldere communicatie.

Benieuwd naar alle voordelen van The View bij Eventcentre Aquabest?

 

 • Voor kleine en grote gezelschappen
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Dicht bij de A2 en A50
 • Talloze mogelijkheden
 • Gelegen op een unieke locatie
Bekijk ons Foodbook
 • Alles
 • Feestelijke borrel
 • Inspiratie op locatie
 • Sfeervolle barbecue
 • Unieke presentatieruimte
 • VIP Area
Bedrijfsuitje, Feestelijke borrel, Inspiratie op locatie, Sfeervolle barbecue, Unieke presentatieruimte, VIP Area
zoom
Feestelijke borrel, Inspiratie op locatie, Sfeervolle barbecue, The View, VIP Area
zoom
Bedrijfsuitje, Feestelijke borrel, Inspiratie op locatie, Sfeervolle barbecue, The View, Unieke presentatieruimte, VIP Area
zoom
Een jubileum voor 150+ personen? Neem een kijkje in The Main (tot wel 3000 personen)!

Contact

Uw jubileum boeken of wilt u meer informatie over onze diverse locaties? (voor grote en kleine gezelschappen)? Neem middels onderstaand formulier contact met ons op!