Chat with us, powered by LiveChat
Unieke presentatieruimte | Eventcentre Aquabest
1335
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1335,page-child,parent-pageid-234,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Unieke presentatieruimte

Eventcentre Aquabest

Bent u op zoek naar een locatie voor een inspirerende presentatie? Bij Eventcentre Aquabest vindt u verschillende ruimtes die geschikt zijn voor kleine en grote groepen. Samen met u bespreken we welke ruimte het beste aansluit bij uw wensen: The Main, The View of The Garden.

Haal het maximale uit uw presentatie

U heeft de nodige voorbereidingen getroffen om een goede presentatie in elkaar te zetten. Dan wilt u zich liever geen zorgen meer maken over allerlei randzaken. Daarom verzorgen wij alle benodigdheden, zoals een presentatiescherm, microfoon, flip-over, gratis Wifi en de door u gewenste opstelling. Zo heeft u alles tot uw beschikking om een indrukwekkende presentatie te geven aan uw gasten.

 

Haal het maximale uit uw bijeenkomst door te kiezen voor onze presentatieruimte in Best. Door onze jarenlange ervaring in de eventbranche kunnen wij u optimaal ondersteunen. Wist u dat u uw zakelijke presentatie kunt combineren met één van onze arrangementen? We bieden een compleet vergaderarrangement aan met food en drank faciliteiten. Het is ook mogelijk om uw presentatie te combineren met een bedrijfsuitje. U begint de dag met een presentatie en sluit het geheel af met een activiteit.  Een ideale mix tussen werk, ontspanning en teambuilding.

Bent u op zoek naar een presentatieruimte?

Gevonden! Centraal gelegen aan de A2 en A50 vindt u onze unieke presentatieruimtes voor kleine en grote gezelschappen. We bieden talloze mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u een geslaagde presentatie kunt geven. We horen graag wat uw wensen zijn.

Even weg uit de alledaagse routine en focussen op het doel van de bijeenkomst? De ligging van onze locatie, grenzend aan het water van Aquabest, zorgt er voor dat er direct een inspirerende sfeer ontstaat. Verras uw gezelschap met een presentatie in een unieke ruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze presentatieruimtes? Wij helpen u graag!

Benieuwd naar alle voordelen van Eventcentre Aquabest?

 

 • Grote en kleine gezelschappen
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Dicht bij de A2 en A50
 • Talloze mogelijkheden
 • Gelegen op een unieke locatie
Bekijk ons Foodbook
 • Alles
 • Feestelijke borrel
 • Inspiratie op locatie
 • Sfeervolle barbecue
 • Unieke presentatieruimte
 • VIP Area
Bedrijfsuitje, Feestelijke borrel, Inspiratie op locatie, Sfeervolle barbecue, Unieke presentatieruimte, VIP Area
zoom
Feestelijke borrel, Inspiratie op locatie, Sfeervolle barbecue, The View, VIP Area
zoom
Bedrijfsuitje, Feestelijke borrel, Inspiratie op locatie, Sfeervolle barbecue, The View, Unieke presentatieruimte, VIP Area
zoom
Een locatie voor een presentatie van 150+ personen? Neem een kijkje in The Main (tot wel 3000 personen)!

Contact

Een presentatie boeken of wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij onze locaties? Neem middels onderstaand formulier contact op!