Chat with us, powered by LiveChat
Bekijk onze voorzieningen | Eventcentre Aquabest
709
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-709,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Onze voorzieningen

Eventcentre Aquabest

Om een evenement soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat er ook goed wordt nagedacht over zaken als de garderobe, EHBO en beveiliging. Dergelijke voorzieningen zijn enorm belangrijk om een evenement te laten slagen. Niet voor niets krijgen we vaak praktische vragen als het gaat om het organiseren van een event en de faciliteiten eromheen, want waar moeten al die gasten hun jas laten en wat is er op medisch gebied geregeld? Kom gezellig langs en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

 

Wij kunnen uw evenement standaard voorzien van o.a. wifi, basisverlichting, basis geluidssystemen en toiletten. Meer weten over onze standaard voorzieningen of andere eventuele benodigdheden? We bespreken graag uw wensen, zodat we het event geheel naar uw wens kunnen regelen en inrichten.

Wifi

Garderobe

EHBO & beveiliging

Meer informatie over onze voorzieningen

Wij helpen u graag met het organiseren en faciliteren van uw event. Meer weten over onze voorzieningen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.